Koe Kukkapää – lomakylän taika: miksi vieraat valitsevat meidät

Kuvittele: viehättävä kokoelma suomalaisia mökkejä, joista jokainen on eristetty ja sijoitettu harkitusti Saimaa -järven rannalle taaten ihanteellisen yhdistelmän yhdessäoloa ja rauhaa. Tervetuloa Kukkapää Holiday Vilage — Kukkapään Lomakylään, sinun kotiisi kaukana varsinaisesta kodistasi, jossa rauha kohtaa seikkailut ja jokainen hetki on kuin siveltimenveto unohtumattomien muistojen kankaalle. Kaksikerroksiset Saimaa mökkimme ovat enemmän kuin pelkkiä loma-asuntoja. Ne ovat sinun henkilökohtainen palasi paratiisia, jossa on olemassa kaikki tarvittavat keittiötarvikkeet sekä oma grillausalue, joka tarjoaa aitoa suomalaisen kesäelämän makua. Kun Saimaan loiskivat laineet kutsuvat sinua, et pysty vastustamaan kutsua. Tässä kalastajaparatiisissa on olemassa yli 20 kalalajia sekä kanava- ja poukamaverkosto, jota voi tutkia pitkään. Mutta tähän lumo ei lopu. Vain 40 minuutin ajomatkan päässä silmiesi eteen avautuu ”suomalainen Venetsia” Savonlinna, jossa on viehättäviä siltoja, ylpeästi kohoava ikivanha linna ja vesipuisto, jossa lapset tulevat hihkumaan riemusta. Naapurikaupunki Sulkava sijaitsee vain 5-7 minuutin ajomatkan etäisyydellä ja sykkii kaupunki-ilmapiiriä. Kukkapää Lomakeskus ovat tervetulleita kaikki: innokkaat seikkailijat, luonnon ystävät sekä veden- ja metsänkiertäjät. Tämä on ihanteellinen paikka vuokrata kesämökki. Eikä ole väliä, sunnitteletteko romanttista matkaa vai perhelomaa vai jopa ryhmäretriittiä. Mitä muuta tarjoamme tämän lisäksi? No niin, katsotaan: •  Helppo pääsy ilman stressiä •  Ihanteellinen paikka ulkoilmatilaisuuksien järjestämiseksi: vierashuvila jossa on 4 huonetta, takkahuone biljardipöytineen ja karaokeineen sekä sauna 20 hengelle – kaikki, mitä te tarvitsette. •  Puhumattakoon siitä, että grillausalueemme yksinkertaisesti odottaa kuumaa herkuttelijoiden kokousta. Helppo rentoutua, sillä käytössäsi on ilmainen WiFi julkisissa tiloissa, mukava parkkialue sekä edulliset hinnat. Uppoudu Kukkapää -lomakylän ainutlaatuisiin lumoihin. Kyseessä ei ole tavallinen lomailu, vaan erinomainen lomailu luonnon helmassa sijaitsevassa mukavassa lomakylässä.

Esitykset

Majoitusehdot

Huoneen saa käyttöön saapumispäivänä klo 16:00.
Huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12:00.
Vieraat voivat rekisteröityä kohteeseen mukavasti verkossa, ja heillä on mahdollisuus hakea avaimet omin päin saapumisen yhteydessä. Kadotetut avaimet on korvattava.
Lemmikit ovat tervetulleita mökeillemme lisämaksusta.
Koska olemme vastuussa ympäristön pysyvästä kunnosta, pyydämme kaikkia vieraitamme osallistumaan jätteiden lajitteluun majoituksensa aikana.

Sisäänkirjautuminen 16.00
Uloskirjautuminen 12.00
Varauksen peruutus

Vieraat saavat peruuttaa varauksensa ilmaiseksi viimeistään 7 pv ennen saapumista. Siinä tapauksessa, että peruuttaminen tapahtuu vähemmän kuin 7 pv ennen saapumista, veloitetaan peruutusmaksu. Tämän maksun suuruus on 100 % majoituksen kokonaishinnasta.

Ehdot ja säännöt

Maksusäännöt: Majoitusvarauksesi vakuudeksi Kukkapää -lomakylä tarvitsee luottokorttisi tiedot. Vieraiden täytyy antaa heidän louttokorttinsa tiedot, jotka käytetään sekä varauksen vahvistamiseksi että vakuudeksi. Varauksen vahvistamiseksi ennen tuloasi ilmoittamastasi  luottokortista veloitetaan ennakkomaksu, joka on yhtä suuri kuin ensimmäisen majoitusvuorokauden hinta. Otamme vastaan Visa-, Visa Electron- ja MasterCard -kortteja.